Ludo Oosting (penalty)
Arjen Okma (intikker)
Bart Silvius (achter standbeen)

12 januari 2019 14:30

In de aanloop naar de tweede seizoenshelft heeft SKV in Ederveen met 3-2 de oefenwedstrijd tegen 3de klasser Advendo gewonnen. Doelpuntenmakers waren Ludo Oosting, Arjen Okma en Bart Silvius. De volledige selectie was aanwezig bij deze wedstrijd, waardoor er veel tijdens de wedstrijd werd gewisseld. Ook Bart was er dus weer bij na zijn lange afwezigheid door zijn verblijf in Indonesië. Alleen Jelle en Jente konden helaas vanwege blessures geen minuten maken.

De eerste helft was duidelijk voor SKV, en werd afgesloten met 1-1 (twee duidelijke penalty’s). De tweede helft was voor de gastheren, waarbij de wind ook wel een rol van betekenis speelde. Na een knullige 2-1 voor Advendo, was het Arjen die in twee keer de 2-2 op het bord schoot. Dit na een prachtige aanval over links. De 3-2 van Bart was zo mogelijk nog mooier. Heuvel werd diep gestuurd over rechts, zijn voorzet werd door Bart achter zijn standbeen in het doel gewerkt. Advendo perste er nog een slotoffensief uit, maar verder dan een kopbal op de lat kwam het niet. Mede dankzij goed keeperswerk in het laatste half uur van Niels, de keeper van JO 19.

Een nuttige oefenwedstrijd voor beide ploegen. Speciaal was natuurlijk ook het debuut van Melanie Jansen als verzorgster. Zo is SKV helemaal klaar voor de strijd om promotie naar de 2de klasse.