4 - 2

SKV 1

2 oktober 2018 20:15

Onbekend

Na de ruime overwinning van afgelopen zaterdag, stond er voor de dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen 4e klasser VVA op het programma. VVA is een club met ambities. Hard gedaald na het faillissement van de stichting probeert de club de weg omhoog weer te vinden. SKV startte het oefenduel met A-speler Jasper van Dijk in de basis. Hij kan terugkijken op een uitstekend debuut.

Na wat aftasten van beide kanten was het SKV dat in de 16e minuut de score opende. Pressing van Max N deed de bal via Ludo wederom bij Max belanden. Hij liet de keeper van VVA kansloos; 0-1. Nog geen 2 minuten later was het wederom raak. Nu was het pressing van Max H die de bal bij Ludo deed belanden. Met een prachtige lob tekende hij voor de 0-2. SKV domineerde daarna het spel zonder tot veel kansen te komen. Ook VVA creëerde weinig en scoorde uit het niets de 1-2.

Na de rust, met 5 verse spelers (waaronder A-spelers Niels Derks en Anne Vermeulen) domineerde SKV de 1e 10 minuten. Veelvuldig balbezit leverde geen doelpunten op. In 8 minuten tijd verspeelde SKV echter de wedstrijd. VVA profiteerde dankbaar en scoorde 3x. SKV probeerde daarna nog wel aan te zetten, wat in het laatste kwartier nog resulteerde in enkele kansen. Helaas geen doelpunten.

SKV is na de 6-0 tegen Zelos weer terug op aarde. Zaterdag (15.15 uur) wacht de Treffers in een uitwedstrijd. Een mooie tegenstander om revanche te nemen na het matige optreden in Achterberg.