v.v. Dieren VR1

45'

3e klasse G

13 april 2019 15:00

Afgelopen zaterdag speelden SKV VR1 tegen v.v. Dieren VR1, wat altijd weer een spannende en lastige wedstrijd is. De eerdere uitwedstrijd werd gewonnen met 0-1 en ook zaterdag ging SKV weer vol voor de winst om de voorsprong op de nummer 5 te vergroten.

De eerste helft verliep rommelig aan de kant van SKV, desondanks werden er wel een aantal kansen gecreëerd. Maar de druk van Dieren was hoog en zeker niet zonder gevaar. Gelukkig gaf Jennifer vlak voor de rust een mooie assist in de diepte op Iris Robbers, die 1 op 1 met de keeper de rust bewaarde en SKV op  een 1-0 voorsprong bracht.

In de rust was het voor iedereen duidelijk dat de focus goed moest blijven om de voorsprong te behouden. Er waren in de tweede helft voor beide teams kansen, maar Dieren had toch de overhand. Mede dankzij een goeie prestatie van onze keepster Gaby hebben we de stand op 1-0 weten te houden en de drie belangrijke punten in Wageningen gehouden! SKV VR1 staat nu steviger op de 4e plaats en speelt pas op 4 mei weer een wedstrijd tegen SDV Barneveld.