0 - 1

Sparta Nijkerk VR1

3e klasse G

6 oktober 2018 15:00

De vrouwen van SKV moesten tegen koploper Sparta Nijkerk. Bij een overwinning zou SKV koppositie overnemen van Sparta Nijkerk. Voorafgaande aan de wedstrijd zijn de (team)foto's van het team gemaakt, met dank aan fotograaf Richard Antonysen.

De start van de wedstrijd was rommelig van beide kanten, maar na 10 minuten kwam SKV beter in het spel en kreeg overwicht. Na 15 minuten werd een aanval goed opgezet over links. Iris bracht de bal goed bij Jennifer die net overschoot. SKV bleef goed doorgaan en druk op de Sparta Nijkerk houden. In de 24ste minuut zat SKV weer dicht bij de 1-0, een vrije trap van Jennifer kwam voor de voeten van Fennie maar de bal ging er niet in.

Helaas kwam Sparta Nijkerk op voorsprong door een goed uitgevoerde corner. Zuur voor SKV, maar de dames lieten zich niet kennen. De druk op het goal van Sparta Nijkerk werd weer opgevoerd. Met kansen voor Stephanie, Iris Robbers en nog wat dode spelmomenten werd alleen het goal niet gevonden.

Taak na rust was vooral de druk op het goal van Sparta Nijkerk hoog houden. Achterin werd ook de tweede helft niks weggegeven. De kansen kwamen er weer, maar de goede keeper van Sparta Nijkerk hield er een hoop moeilijke ballen uit. Zo wisten de dames van SKV deze wedstrijd dus geen doelpunten te maken waardoor Sparta Nijkerk met de 3 punten naar huis kon. Heel zuur, omdat wij voetballend de betere ploeg waren en eigenlijk niks hebben weggegeven.