SKV VR1 weer met lege handen na een spannende wedstrijd

3e klasse G

13 oktober 2018 13:00

Onbekend

Op deze zonnige zaterdag stond de wedstrijd tegen ASZV VR2 op het programma.

Om 13:00 uur werd er in Aalten afgetrapt. SKV begon wat onrustig aan de wedstrijd. We liepen ons overrompelen door AZSV en dat resulteerde dan ook in flink wat gevaarlijke kansen voor ASZV. Een van die kansen ging er in en zo keken we al vrij snel tegen een 1-0 achterstand aan.

Gelukkig weten we ons te herpakken. Een uittrap van de keepster van ASZV komt in de voeten van Jennifer terecht, die hem daarna direct het goal in kan schieten. Waardoor we met een 1-1 stand de rust in gaan.

In de tweede helft is onze start beter dan in de tweede helft. Al snel weet Janie de 2-1 op het scorebord te zetten. AZSV laat echter merken de jacht te openen naar de gelijkmaker. De wedstrijd wordt ook wat feller en de scheids maakt soms wat rare beslissingen. Na een discutabel moment legt de scheids de bal zelfs op de stip voor ASZV. Onze penaltykiller Gaby weet de bal tegen te houden, waardoor we op voorsprong blijven.

Dit duurt helaas niet lang. AZSV weet de gelijkmaker te maken. Ook wij krijgen nog wat kansen, maar er lukt niet veel vandaag. Tot overmaat van ramp weet AZSV ook nog de 3-2 te scoren waardoor we weer met lege handen staan.

Deze wedstrijd was zeker niet onze beste wedstrijd. Er ontbrak wat scherpte vandaag. De komende twee weken dus taak om die scherpte weer terug te krijgen zodat we op 27 oktober de drie punten tegen SDV Barneveld weer op de Zoom kunnen houden!