65'
Janie Boer (schot)

3e klasse G

24 november 2018 14:30

Op deze koude zaterdagmiddag trappen de dames van SKV VR1 om 14:30 uur af tegen SVHA VR1.

Het begint rommelig en ons spel komt niet echt goed uit de verf. We komen een paar keer bij het goal van SVHA VR1, maar echt gevaarlijk worden we niet.

Het zijn dan de dames SVHA VR1 die net wat feller zijn en de 1-0 tegen de touwen aan weten te schieten. Hierdoor gaan we de rust in met een achterstand.

Na wat wisselingen in de rust beginnen we met frisse moed aan de tweede helft. Kansen komen er nu al wat meer, alleen zit de afronding niet mee.

Door een snelle uitbraak van de SVHA aanval krijgen we de 2-0 om de oren. Toch laten we ons niet uit het veld slaan. Al snel weten weer de aansluitingstreffer te maken, doordat Janie een diepe bal van Jennifer in het doel weet te krijgen. We voeren nogmaals de druk op het goal van SVHA flink op, maar dat resulteert helaas niet meer in een doelpunt. Vijf minuten voor tijd weet SVHA de deur zelfs volledig in het slot te gooien door de 3-1 te maken.