2 - 1

SKV VR1

3e klasse G

3 november 2018 11:30

De vrouwen van SKV moesten vroeg spelen (11:30 uur) tegen Klarenbeek VR2 in Voorst bij Apeldoorn.

SKV begon goed aan de wedstrijd. De druk werd meteen opgevoerd en het spel speelde zich vooral af op de helft van Klarenbeek. Tot echte kansen kwam het niet. Gaande de eerste helft werd het slordiger en werd er aan de kant van SKV steeds meer onnodig balverlies geleden. SKV paste zich aan aan het tempo van Klarenbeek, waardoor het spel er niet beter op werd. Rond de 35 minuut kwam Klarenbeek er via hun rechterkant goed door en een schot in de uiterste hoek was door Gaby niet te houden. SKV gingen met 1-0 achterstand de rust in.

Na een duidelijke bespreking in de rust van Evert, moest het in de 2de helft gebeuren.  SKV pakte dit signaal gelijk goed op en probeerde middels hard werken een doelpunt te forceren. Het ging moeizaam maar in de 75 minuut lukte het uiteindelijk.  Lianne kwam goed op en bracht de bal bij Jennifer die Noortje aan de buitenkant wist te vinden. Noortje bracht de bal daarna meteen perfect bij de goed ingelopen Jennifer bij de eerste paal 1-1. Op naar de 2-1!
Echter was het Klarenbeek een paar minuten later die vanaf links met een schitterend afstandschot de 2-1 in het voordeel van Klarenbeek bracht. Met in de slotfase enkele dubieuze beslissingen van scheidsrechter en assistent scheidsrechter lukt het SKV niet meer om op gelijk niveau te komen. Iris R. kwam nog wel vrij voor de goal alleen Klarenbeek kon het schot blokken.

De teleurstelling was groot, omdat SKV wederom meer verdient had. Volgende week naar DVS '33 in Ermelo waar we de 3 punten weer gaan proberen binnen te halen!