5 - 0

SDV Barneveld VR1

3e klasse G

27 oktober 2018 15:00

Na een zaterdag rust werd er deze zaterdag om 15:00 uur afgetrapt tegen SDV Barneveld VR1.

SKV begint de wedstrijd onrustig. We weten elkaar niet goed te vinden en de passes zijn rommelig. Duidelijk is wel dat SKV de betere partij is. Helaas moet Tessa na 20 minuten het veld al verlaten wegens een enkelblessure.  Met de komst van Jennifer staan er weer 3 aanvallers in het veld, waardoor de druk op het doel van SDV Barneveld nog wat meer wordt opgevoerd. De eerste kansen komen er voor Jennifer, maar die weet ze niet af te maken. Heel af en toe weet SDV Barneveld de weg richting ons doel te vinden, maar de verdediging staat onder leiding van Melanie elke keer goed op de goede plek. Een counter na een corner van SDV Barneveld zorgt ervoor dat de 1-0 eindelijk op het scorebord komt. Na een mooie diepe pass van Melanie op Jennifer weet Jennifer Iris Robbers voor het goal te vinden. Iris Robbers blijft rustig en schiet de bal mooi achter de keeper van SDB Barneveld. Zo kunnen we toch met een verdiende voorsprong de rust in.

Doel voor de tweede helft was de voorsprong uitbouwen. Dat lukt al snel door een solo van Iris Robbers, hierdor komt de 2-0 op het scorebord. In de tweede helft weten we elkaar beter te vinden en zit er meer rust in ons spel. Dit resulteert dan ook al snel in de 3-0. Een mooie voorzet van Iris Robbers hoeft Jennifer alleen nog maar in te tikken. Hoewel het al 3-0 staat willen we meer, dus we blijven de druk op het doel van SDV Barneveld opvoeren. Een foute terugspeelpass van een speelster van SDV Barneveld wordt opgepikt door Jennifer, die daarmee alleen voor de keeper komt te staan, 4-0. Het slotakkoord van de wedstrijd is voor Stephanie, die het doel weet te vinden na weer een mooie voorzet van Iris Robbers. Zo eindigen we deze wedstrijd met 5-0.

Eindelijk houden we de 3 punten weer eens in de zak. Hoewel het begin slecht was, hebben we ons daarna prima weten te herpakken. Hopelijk houden we dit goede gevoel vast en weten we volgende week de 3 punten uit Klarenbeek mee te nemen!