Makkelijk scorend SKV plaatst zich voor de nacompetitie

Bart Silvius (schot)
Ludo Oosting (schot)

3e klasse A

18 mei 2019 15:00

WAGENINGEN: SKV heeft zich voor eerst in vijf jaar geplaatst voor de nacompetitie. De formatie van de vertrekkende trainer Kevin van Veen versloeg in eigen huis het zaterdagteam van De Treffers na een heerlijke wedstrijd met 6-3. Halverwege stond de thuisploeg nog op een 1-2 achterstand, Tom Ooms maakte drie doelpunten. Dankzij de verdiende driepunter eindigt SKV in ieder geval bij de eerste vier in de 3e klasse A en is de club verzekerd van een ticket voor de nacompetitie waarmee promotie naar de tweede klasse kan worden afgedwongen.

BEKRONING In de eerste helft had SKV het niet makkelijk met de energiek spelende bezoekers uit Groesbeek die na tien minuten ook op voorsprong kwamen. Na een half uur bracht Tom Ooms SKV weer op gelijke hoogte, waarna De Treffers dankzij een tweede goal met een 1-2 voorsprong gingen rusten. In de tweede helft kon SKV in een hoog tempo blijven spelen en werden er veel kansen gecreëerd. Na goals van Bart Silvius en Tom Ooms binnen twee minuten was de weerstand gebroken en liep SKV dankzij de derde treffer van Ooms en doelpunten van Ludo Oosting en Jeroen van Steenbeek uit. In de blessuretijd bepaalde De Treffers de eindstand van het aantrekkelijke doelpuntenfestijn op 6-3.

Trainer Kevin van Veen was erg tevreden: "Wij zijn heel blij met het bereiken van de nacompetitie, dat is toch een prachtige bekroning van een geweldig seizoen. Dit seizoen hebben wij  echt een hele bijzondere hechte en betrokken groep, daarbij spelen we gewoon goed voetbal en scoren de laatste weken ook erg makkelijk".

Zaterdag sluit SKV de reguliere competitie af met een uitwedstrijd tegen Redichem.

Bron: Hoog en Laag