Competitie

3e klasse A

16 februari 2019 15:00

Onbekend

WAGENINGEN SKV heeft op bezoek bij middenmoter Zelos een knappe 1-4 overwinning geboekt. Grote man aan de kant van de Wageningse derdeklasser was Ludo Oosting die met twee treffers en twee assists bij alle doelpunten betrokken was. Door de driepunter en de nederlaag van concurrent ESA stijgt SKV naar de derde plaats in de 3e klasse A.

LASTIG Op Sportpark Pluimerskamp in Zelhem had SKV het in de eerste helft lastig tegen Zelos. De ploeg uit de Achterhoek was met een vrije trap en een bal op de lat dichtbij een doelpunt. Toch ging SKV met een 0-2 voorsprong rusten dankzij goals van Emilj Astamirov en Ludo Oosting. Na rust was de ploeg van trainer Kevin van Veen heer en meester en liep het dankzij doelpunten van Tom Ooms en Oosting uit naar een 0-4 voorsprong. Pas in de laatste minuut kon de thuisploeg via een benutte strafschop doelman Dennis van den Berg passeren: 1-4.

TEVREDEN Trainer Kevin van Veen: ,,Wij zijn erg tevreden met deze zege, in de tweede helft speelden wij onder aanvoering van de uitblinkende Emilj Astamirov op het middenveld echt uitstekend. In de eerste helft hadden wij het ondanks de 0-2 voorsprong behoorlijk lastig, we kregen het vandaag niet cadeau. In de rust hebben we wat accenten verschoven waarna we controle kregen over de wedstrijd en zelfs nog verder hadden kunnen uitlopen".

SKV speelt pas op 9 maart weer een competitiewedstrijd wanneer de uitwedstrijd bij koploper VV Dieren op het programma staat.

Bron: Hoog en Laag