Competitie

3e klasse A

3 november 2018 15:00

Onbekend

WAGENINGEN Dankzij drie treffers na rust heeft SKV de thuiswedstrijd tegen Excelsior Zetten met 3-0 gewonnen. Om de aansluiting met de kopgroep van de 3e klasse A niet te verliezen was een overwinning van SKV op het als voorlaatste geklasseerde Excelsior Zetten noodzakelijk. Dankzij de zege stijgt de ploeg van trainer Kevin van Veen naar de vierde positie in de 3e klasse A.

MATIG Na een matige eerste helft kwam SKV na rust veel sterker voor de dag. Met een kopbal uit een corner bracht de van Bennekom overgekomen Niek van Steenbergen SKV op voorsprong. Na goed voorbereidend werk van de weer fitte invaller Jermain Lamers besliste Ludo Oosting de wedstrijd in Wagenings voordeel. Met een prachtig afstandsschot bepaalde Jente van Leeuwe de eindstand uiteindelijk op 3-0 voor de thuisploeg.

NIET VANZELF Trainer Kevin van Veen, die een verleden als speler heeft bij tegenstander Excelsior Zetten, was niet helemaal tevreden: ,,We hebben gewonnen, maar het ging vandaag niet vanzelf. In de eerste helft waren we niet goed genoeg. We waren zwak in de duels en de onderlinge afstanden waren te groot waardoor Excelsior een paar keer gevaarlijk kon counteren. In de rust hebben we dat met onder meer twee wissels en wat aanpassingen kunnen corrigeren, waarna we in de tweede helft wel strijdlust en kracht toonde en verdiend hebben gewonnen".

Zaterdagavond speelt SKV in Wijchen een erg lastige bekerwedstrijd tegen hoofdklasser AWC. Een week later hervat SKV de competitie in Oosterbeek tegen OVC'85.