4 - 2

Ludo Oosting (penalty)

3e klasse A

1 december 2018 15:00

WAGENINGEN SKV heeft tegen titelkandidaat Be Quick Zutphen een kostbare nederlaag geleden. In Zutphen werd het na een 4-0 ruststand uiteindelijk 4-2 voor de als tweede geklasseerde thuisploeg. SKV zakt door de nederlaag naar de zesde positie in de 3e klasse A.

TELEURGESTELD Op Sportpark Zuidveen in Zutphen kende SKV een valse start. Binnen drie minuten was het al 1-0 voor Be Quick Zutphen en niet veel later stond de ploeg van trainer Kevin van Veen al met twee treffers achter. De uitstekend spelende thuisploeg liep in de eerste helft zelfs uit naar een 4-0 voorsprong. In de tweede helft kwam SKV knap terug, maar verder dan 4-2 dankzij doelpunten van Jelle van de Kerkhof en een benutte strafschop van Ludo Oosting kwam de ploeg uit Wageningen niet. Trainer Kevin van Veen was na afloop teleurgesteld: ,,Be Quick is een goede ploeg met een uitstekend middenveld, maar in de eerste helft zakten wij vandaag door de ondergrens. In de rust hebben we zaken aangescherpt waarna het in de tweede helft veel beter ging en we snel terug kwamen tot 4-2. We hebben toen wat meer risico genomen, maar we hebben geen resultaat meer kunnen halen".

Zaterdag speelt SKV thuis tegen het als derde geklasseerde ESA.

Bron: Hoog en Laag