6 - 0

Zelos 1

3e klasse A

29 september 2018 15:00

SKV heeft de eerste thuiswedstrijd omgezet in een glorieuze overwinning. Het Achterhoekse Zelos werd met liefst 6-0 verslagen, onder meer dankzij een hattrick van Bart Silvius. Na de ietwat teleurstellende 0-0 remise op bezoek bij VV Oeken tijdens de competitiestart heeft het vernieuwde SKV in de thuiswedstrijd tegen Zelos een visitekaartje afgegeven. Met dynamisch en gevarieerd aanvalsspel stond de thuisploeg halverwege al op een comfortabele 5-0 voorsprong dankzij drie doelpunten van Bart Silvius en treffers van de sterk spelende nieuwkomer Tom Ooms en Tijmen Remijnse. In de tweede helft bepaalde de opkomende rechtsback Teun Heeres de eindstand op 6-0.

KLINKENDE CIJFERS
Trainer Kevin van Veen was na afloop uiteraard tevreden met de eerste competitiezege: ,,Wij hebben vandaag uitstekend gespeeld en met klinkende cijfers gewonnen. In de eerste helft speelden wij zeer dominant en heel gevarieerd. Daarbij wisten wij verloren ballen snel weer terug te veroveren. Mooi om te zien dat de zaken die we op het trainingsveld doen in de wedstrijd terugkomen en dat onze speelwijze zich steeds verder ontwikkeld. Daarbij is de groep een echt team en hebben wij nu al twee competitiewedstrijden en een bekerduel geen tegentreffer geïncasseerd".

Zaterdag speelt SKV in Groesbeek de lastige uitwedstrijd tegen De Treffers.

Bron: Hoog en Laag