23 maart 2019 15:30

Scheidsrechter

P.H.G. (Paul) van Koolwijk

Onbekend

WAGENINGEN Ondanks een achterstand heeft SKV de uitwedstrijd tegen JVC Cuijk dik verdiend gewonnen. De formatie van Kevin van Veen won dankzij doelpunten van invaller Bart Silvius en Emilj Astamirov met 1-2. In de strijd om een ticket voor de nacompetitie deed SKV goede zaken omdat concurrent ESA verloor. SKV staat nu vierde met een voorsprong van vijf verliespunten op de Arnhemse concurrent.

GEWAARSCHUWD SKV trof in Brabant met JVC Cuijk een ploeg die de laatste vier wedstrijden verloren had en van de middenmoot inmiddels afgezakt is naar de degradatiezone. Toch was de ploeg van Kevin van Veen gewaarschuwd: JVC had tot nu toe alle twaalf behaalde punten in Cuijk veroverd. Twee maanden eerder troffen beide ploegen elkaar in Wageningen en won SKV eenvoudig met 5-1.

VEEL KANSEN Op het fraaie kunstgrasveld van Sportpark De Groenendijkse Kampen was SKV oppermachtig, maar niet effectief. De bezoekers uit Wageningen kregen in de eerste helft twee handenvol met kansen, maar de doelman of paal stonden een monsterzege in de weg. Aan de andere kant was JVC Cuijk wel erg trefzeker. Uit een directe vrije trap kwam de thuisploeg in de eerste helft op voorsprong. De ingevallen spits Bart Silvius bracht SKV na rust met zijn eerste balcontact direct langszij, waarna Emilj Astamirov op prachtige wijze de winnende treffer keihard  in het net schoot: 1-2.

UITSTEKENDE WEDSTRIJD Trainer Kevin van Veen: ,,Wij hebben vandaag een uitstekende wedstrijd gespeeld en heel veel kansen gecreëerd. In de eerste helft komen we uit het niets op achterstand, maar gelukkig hebben wij uiteindelijk ons veldoverwicht ook in de score tot uiting gebracht en drie belangrijke punten gewonnen". Zaterdag treft SKV in Zetten met Excelsior een ploeg in vorm.

Bron: Hoog en Laag