22 september 2018 15:00

Scheidsrechter

L. Bregman

Opstelling

De beker zit er op voor de vrouwen 1 van SKV, dus kan de volledige aandacht naar de competitie. Zaterdag de eerste wedstrijd thuis tegen DZC VR2. In de beker was flink verloren van DZC VR1, dus op voorhand geen gelopen race dat er even gewonnen zou worden.

De aanvang van de wedstrijd was om 15:00 uur op het B-veld die geleid werd door scheidsrechter Leo Bregman. De afgelopen periode heeft trainer Evert Lans de vrouwen voorzien van de nodige instructies, dus het moest vandaag gebeuren. SKV kwam voortvarend uit de startblokken. Binnen 30 seconden een uitstekende pass van Rene op Jennifer die goed gezien had dat Iris Robbers er beter voorstond en de bal liet lopen. Iris koos de hoek goed uit en binnen de minuut 1-0 voor SKV. SKV bleef hierna goed en geconcentreerd voetballen en ging op zoek naar de 2-0. In de 13 minuut kwam de 2-0 op het bord door een actie van wederom Iris Robbers. SKV had de wedstrijd helemaal onder controle en gaf niks weg aan DZC. In de 26 minuut was het weer raak voor SKV. Een actie van de hard werkende Noortje die Iris Robbers wist te bereiken en die de hattrick voor haar rekening nam 3-0. Voor rust wist SKV er nog 4-0 van te maken naar wederom een hele goeie pass van Renee op Noortje die de ruststand hiermee bepaalde.

Bij de start van de 2de helft was al te zien dat concentratie minder was. We stonden meer stil en waren onnauwkeuriger in het vinden van elkaar. Tevens werden er in de 2de helft 4 wissels doorgevoerd, waardoor het wat rommeliger in het veld werd. In de 58ste minuut werd een corner weggegeven aan DZC die door DZC goed werd afgemaakt 4-1. SKV hield de wedstrijd volledig onder controle. Er waren nog een paar kansen uit vrije trappen en corners, maar die werden niet benut.

Een hele goede wedstrijd om het seizoen mee te beginnen en waar verder gebouwd kan worden aan een mooi voetbalseizoen. Volgende week naar Zelhem tegen Zelos VR1 om 15:00 uur.