MO13-2 verrast met een gelijkspel bij de nummer 2

SKV MO13-2

Meisjes onder 13, MO13-2, 2e klasse 03

25 november 2017 8:30

SKV MO13-2 verrast met een gelijkspel bij de nummer 2 in Ede.

SKV begon terughoudend aan de wedstrijd met de gedachte dat de nummer 2 van de competitie het spel ging maken om het gat richting de koploper niet verder uit te laten lopen. Vrij snel kreeg de ploeg uit Wageningen zelf meer te zeggen in het veld. Het hele team stond was wakker en scherp. Dat resulteerde in een 0-1 voorsprong met rust. Na rust was bij SKV de organisatie weg en ontstond er chaos over het hele veld. De slordigheid van beide partijen overheerste het spel. De ploeg hiervan het meest profiteerde was DTS. Vrij vroeg in de tweede helft herstelde DTS de achterstand en kwamen ze tot 1-1. Als overheersende partij probeerde de ploeg van Edwin Claessen de controle weer te krijgen over het spel. Dit kregen ze niet voor elkaar waardoor het nog spannend werd of er nog een doelpunt ging vallen, en welke ploeg er dan met de winst er vandoor zou gaan. Uiteindelijk bleef het bij 1-1.

“Ik ben tevreden gezien het resultaat. Een mooie prestatie tegen de nummer 2 na zo’n moeilijk begin van het seizoen. Wel moeten we naar ons zelf blijven kijken en de vraag stellen waarom we niet 3 punten mee genomen hebben naar Wageningen. Wij hebben onnodige en gevaarlijke kansen weggegeven en zelf weinig gecreëerd. Ook door verlies van de focus op de wedstrijd geef je een kans weg. Als nummer 2 van de competitie profiteerde DTS daar van. Daardoor zit er zuur randje aan de 1-1 uitslag
Voor nu gaan we gewoon verder met onze stijgende lijn die we de laatste weken te pakken hebben. En op zoek naar 3 punten.”