MO17-1 ziet VVOG in blessuretijd langszij komen ( 1 –1)

1 - 1

VVOG MO17-1

1e klasse 3

18 november 2017 12:00

Vandaag stond de wedstrijd tegen VVOG uit Harderwijk op het programma. Wij hadden weer veel problemen om spelers te lenen met name voor de 1e helft. Gelukkig kon Myrthe van de MO15-1 meedoen en in de 2e helft kwamen Laura, Floortje en Rosa van de MO17-2 ons versterken.
Meiden bedankt voor het meedoen op deze regenachtige en kille dag in november. Omdat Romy in de 1e helft met een knieblessure uitviel, heeft de MO17-1 de laatste 20 minuten met 10 man moeten spelen. Even leek het erop dat de MO17-1 zelfs met 9 spelers verder moest omdat  Amber last van haar rug kreeg maar gelukkig kon zij de wedstrijd uitspelen. Afwezig waren Lianne en Selma (cursus), Romee (ziek) en Teuta (inmiddels ruim 2 maanden afwezig vanwege blessure).

Het was geen beste wedstrijd vandaag. Er werd erg slordig gevoetbald en een aantal meiden zaten met name in de 1e helft totaal niet in de wedstrijd. In de 1e minuut schoot Romy de bal hard op doel maar de keeper haalde de bal knap uit de rechter hoek. Hierna nog een paar kansjes maar VVOG had een goede keeper op het doel staan. In de 21e minuut kon Eva de 1 – 0 binnen schieten nadat Bregje en Belle goed druk op de bal hadden gezet. Omdat Romy hierna uitviel zakten wij wat terug en gebeurde er niet veel meer.

In de 2e helft werd er voor elke bal gestreden. Kansen waren er voor Myrthe, Bregje Eva en 2x Amber. Amber stond een keer linksvoor en met haar snelheid was zij een plaag voor de verdediging van VVOG.
Helaas viel het verlossende 2e doelpunt niet. Ondanks dat VVOG totaal geen kans heeft gehad kwam deze er in de 4e minuut van de blessuretijd toch en werd het 1 – 1.

Volgende week spelen wij uit tegen OSC MO17-1 aanvang wedstrijd 14:30 uur.