MO17-1 trekt stijgende lijn door (0 – 4) (rust 0 – 1)

11 november 2017 14:00

Vandaag moesten onze meiden op deze kille dag in november het opnemen tegen Albatros uit Ugchelen. Wij verzamelden dit keer op de parkeerplaats van zwembad de Bongerd. Teuta was afwezig.
Vandaag stond Mirjam op het doel en zij heeft heel goed gekeept. Zij werd ook telkens bij het spel betrokken. Je zag duidelijk dat zij veel zelfvertrouwen heeft nadat zij nu een paar keer heeft gekeept.
Ballen werden vaak op haar teruggelegd en zij coachte goed haar verdediging.

De wedstrijd kwam een beetje moeilijk op gang en Albatros moest het vooral hebben van fysieke kracht met veel trek en duw werk. Er werd te weinig druk op de verdedigers uitgeoefend waardoor er niet veel kansen waren.
Na 10 minuten opende de MO17 de score. Een halve trap van Eva werd door de tegenstander in eigen doel geschoten. Hierna werd de bal door Selma, na een goed genomen corner, in het doel gekopt maar de goed fluitende scheidsrechter keurde het doelpunt af.
Later zou blijken dat Selma meerdere keren “laat” had geroepen en dat mag niet. Zij schoot vlak voor het rustsignaal de bal ook nog boven op de lat na een mooi genomen vrije trap.

In de 2e helft zouden wij meer druk op de verdedigers uitoefenen en dat resulteerde meteen in de 0 – 2. Een goed genomen corner door Romy werd door Emma binnen geschoten. Hierna moest Mirjam een paar keer goed uitkomen omdat de spits alleen op het doel afging maar via het been van Mirjam ging de bal naast het doel. Achterin staat een ijzersterk duo (Mees en Romee) die (bijna) alles tegen hielden. Als de één is uitgespeeld is er altijd nog die andere om voor opruiming te zorgen. Tevens zorgt de rechts- en linksback dat er niet veel kansen worden weggegeven.
De laatste vier wedstrijd heeft de MO17 maar 4 doelpunten hoeven te incasseren.

In de 25e minuut stuurde Sanne Bregje diep die heel koel de 0 – 3 maakte. Hierna belandde een mooie voorzet vanaf rechts bij Eva die 0 – 4 kon binnen schieten.

Alle meiden hebben vandaag weer veel inzet getoond en prima gespeeld.

Volgende week spelen wij een thuiswedstrijd tegen VVOG. Aanvang wedstrijd 12:00 uur