MO17-1 verliest van fysiek sterke meiden uit Ermelo 2- 4 (2 –2)

2 - 4

DVS'33 Ermelo MO17-1

1e klasse 3

30 september 2017 11:15

Het was een natte saaie dag en de MO17-1 had eerst maar 10 man op papier staan. Op het laatste moment konden toch Mees en Romy met ons meedoen.

DVS'33 begon fel aan de wedstrijd en na 10 minuten stonden wij net als twee weken geleden met 0 – 2 achter. De snelle rechtsvoor met nummer 13 maakte het Amber en onze andere verdedigers knap lastig. Na 20 minuten ging de storm een beetje liggen en kwam de MO17-1 beter in het spel. 10 minuten voor de rust had de MO17-1 de achterstand  goed gemaakt en stond het 2 – 2 door een doelpunt van Emma en Sanne. Hierna nog een bal op de paal en Sanne die een grote kans kreeg.

Na de rust maakte de snelle rechtsbuiten snel de 2 – 3. Lange tijd gebeurde er hierna niet echt veel meer totdat Romy een paar minuten voor tijd alleen op het doel af ging maar haar schoot ging naast het doel. In de allerlaatste minuut maakte DVS de 2 – 4.

Het was vandaag weer net niet. Onze meiden hadden het lastig met deze fysiek sterke tegenstander.