MO17-1 verliest ongelukkig tegen SDC Putten 1 – 0 (0 – 0)

SDC Putten MO17-1

1 - 0

SKV MO17-1

Competitie

1e klasse 3

Datum

23 september 2017 9:45

Accommodatie

Sportpark Putter Eng
Roosendaalseweg 111
3882 MN
Putten
tel. 0341-353497

Vandaag onze eerste competitiewedstrijd tegen de meiden uit Putten. Bij voordat bleek uit de uitslagen van de bekerwedstrijden dat het een lastige tegenstander was en dat zou ook tijdens de wedstrijd blijken. Romy was geblesseerd maar ging wel mee en verder was iedereen van de partij. Vandaag was het de beurt aan Mirjam om te keepen en zij heeft het uitstekend gedaan. Omdat onze vaste vlagger Jack geblesseerd was (zweepslag) heeft de vader van Sanne gevlagd.

MO17-1 zat van begin af aan niet lekker in de wedstrijd. Het was Putten die elke keer een stapje eerder bij de bal was en ook feller de duels aanging. Als wij de bal hadden, werd deze meteen naar voren geschoten waar niemand stond en moest de bal elke keer opnieuw veroverd worden. De wedstrijd speelde zich voornamelijk op het middenveld af en ondanks dat Putten over de gehele wedstrijd veel corners mocht nemen, werden deze meteen onschadelijk gemaakt door de bal weg te kopen of te schieten. Een paar keer moest Mirjam uitkomen om erger te voorkomen. Bregje had een paar kansjes en uit de goed genomen corners kopten zowel Fennie en Romee net naast waar iedereen dacht dat de bal in het doel zou gaan.

De afspraak voor de 2e helft was om toch feller op de bal te zijn en zuinig met balbezit om te springen. Dit lukte soms deels maar MO17-1 kreeg niet veel kansen. En zo leek de wedstrijd op een 0 – 0 af te stevenen. Echter is het vaak met zulke wedstrijden zo dat er toch iemand stiekem met de winst er vandoor gaat. Een hoge voorzet kon Mirjam net niet pakken en met veel geluk belandde de bal vijf minuten voor tijd in het doel. De MO17-1 had niet meer de kracht om nog de gelijkmaker te scoren en bleef de 1 – 0 op het score bord staan.

Deze wedstrijd verdiende geen winnaar maar Putten hield toch de 3 punten in eigen huis.

Volgende week spelen wij thuis tegen Ermelo.  Zij hebben vandaag met 2 –1 wonnen van OVC. Aanvang wedstrijd 11:15 uur.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!