Mooie overwinning SKV JO13-2 uit tegen Blauw Geel '55 JO13-2

Competitie

Onder 13, JO13-2, 3e klasse 05

23 september 2017 9:00

Onbekend

23-09-2017 stonden de jongens van SKV jo13-2 voor hun eerste competitie duel en wel uit tegen Blauw Geel '55 jo13-2. Vol goede moed en zelfvertrouwen, van de bekerwedstrijden, stonden ze op het veld. Het zou geen gemakkelijke pot voetbal worden, zo zag het ernaar uit. Na 10
minuten werd er een bal verkeerd uitgespeeld door SKV en de bal belandde in de voeten van de tegenstander en deze had geen enkele moeite om de keeper te passeren. Dat was een snel doelpunt tegen. Nu kijken hoe de jongens daar mee omgaan. De jongens lieten zien dat ze niet voor niets in de beker 3 keer gewonnen hadden. Ze hadden zeker het betere van het spel en het kon niet uitblijven dat ook SKV een doelpunt zou maken. Vlak voor rust kreeg SKV een vrije trap waar de keeper niet bij kon en de bal in het netje belande. De trainer van SKV riep de scheidsrechter en die dacht dat er gewisseld ging worden. Maar de trainer vroeg of de scheidsrechter wel goed op de tijd lette. Na dit incidentje blies de scheidsrechter een paar minuutjes later voor de rust.

Na de rust een
zeer goed spelend SKV en een fysiek spelend Blauw Geel. Door goed over te spelen konden de jongens veel onberekenbare voetbewegingen van de tegenstander ontwijken. Dit resulteerde halverwege de tweede helft in het tweede doelpunt van SKV. De snelheid van de buitenspeler en het op tijd afspelen maakte dat het een wondermooi doelpunt werd. Een terechte tussenstand van 1-2. De SKV jongens bleven doorgaan met goed spel wat ongeveer 5 minuten voor het einde nog een vrijschop voor SKV opleverde op ongeveer 20 meter van de goal. Dezelfde speler die ook de eerste vrije trap nam mocht weer achter de bal gaan staan. Ook nu had de bal de goede richting alleen door een foute afhandeling van de keeper ging de bal alsnog in het doel. Een mooie 1-3 stand voor de jongens en deze stand werd ook de uiteindelijk eindstand van deze wedstrijd. Natuurlijk is ook Blauw Geel een paar keer voor het doel van SKV geweest alleen echt gevaarlijk waren ze niet. Ook nu hebben de jongens laten zien dat met goed voetbal een mooi resultaat behaald kan worden.

Alle mensen van
SKV waren blij wat tot verrassing een zakje chips opleverde omdat een van de jongens jarig was.
Mijn oordeel was, een leuke wedstrijd van 2 teams en een geweldige scheidsrechter die veel zag maar ook goed door liet spelen. Laat dat ook eens gezegd zijn.