SKV-2 wint verdiend met 2-0 van Otterlo-2!

Competitie

Mannen, 2, 2e klasse A

28 april 2018 12:00

Onbekend

De eerste finale heeft SKV-2 winnend weten af te sluiten tegen laagvlieger sv Otterlo-2. SKV-2  ging rusten met een 2-0 voorsprong wat meteen ook de einduitslag bleek te zijn!
Beide ploegen moesten gehavend aantreden in deze belangrijke wedstrijd. Beiden elftallen hadden op voorhand een overwinning nodig. SKV om de koppositie te verdedigen en sv Otterlo om de nacompetitie te ontlopen. Gelukkig trok SKV aan het langste eind en won met 2-0!
SKV ging de eerste helft goed van start en heerste de eerste 45 minuten. Echte kansen werden er niet gecreëerd in de beginfase. Uiteindelijk brak Jouke Kamerman de ban en schoot van afstand de bal prachtig in de winkelhaak!! 1-0. Niet veel later maakte topscorer Björn Wolbert koelbloedig de 2-0 na defensief geklungel van sv Otterlo.
Na rust was het slordig van beide kanten. Sv Otterlo kon geen vuist maken en SKV had moeite om het spel te maken maar vooral moeite om de wedstrijd volwassen uit te spelen. Soms moet je een wedstrijd “dood” maken/spelen. Iets waar we wat volwassener in moeten worden. Toch was SKV een aantal keren dichtbij de 3-0 maar de keeper van sv Otterlo was een sta in de weg! Vooral een poging van Tarik Otman keerde de sluitpost uitstekend! Ook doelman Ruben Klingenberg moest zich een aantal keren onderscheiden en ingrijpen om tegendoelpunten te voorkomen.
Mooi moment was toch wel naar anderhalf jaar blessureleed het debuut van Luuk van der Valk. Hij keerde terug op het voetbalveld na een zware knieblessure en kon zo zijn eerste minuten weer maken in het tweede elftal.
Na vandaag staan er nog 3 finales op het programma. De eerste is 12 mei uit tegen Lunteren. Deze ploeg moet nog alle zeilen bijzetten om zich definitief veilig te spelen. En SKV-2........……Dat gaat voor het kampioenschap!!!