JO 17-1 wint ook laatste wedstrijd 1-3 tegen DVV

50'
80'

Onder 17, JO17-1, 4e divisie E

26 mei 2018 12:45

Ook de laatste wedstrijd van het seizoen is door de JO 17-1 gewonnen. In Duiven speelde de ploeg een degelijke wedstrijd en wist de drie punten mee naar Wageningen te nemen. Voor de twee ploegen stond er niet heel veel meer op het spel. DVV wist dat het 5e zou worden en SKV wist dat het 2e of 3e zou worden.  Dat was nog wel van belang omdat de nummer 2 in de nacompetitie thuis zou spelen en de nummer 3 uit. De jongens gingen dan ook vol voor de winst omzodoende TOP Oss voor te blijven.

In een rommelige eerste 15 minuten waren de eerste kansen voor SKV. Goed doorgaan van Abbas bezorgde de bal bij Tommy die vanuit een moeilijke hoek naast schoot. Een paar minuten later precies andersom en nu was het Abbas die naast schoot. Achterin speelde Tom en Coen in het centrum ( sjoerd is op vakantie tijdens de nacompetitie zodat we wat gingen uitproberen)  En zij speelden erg goed en geconcentreerd.  Brandon speelde ook prima als rechtsback en Sjoerd speelde weer op links. Weinig kansen voor DVV.

In de 20 minuut een hele mooie actie van Jermain die vanaflinks naar binnen kwam en de bal prachtig in de kruising schoot voor de 1-0.  Dat was ook de ruststand. Vlak na rust een goede aanval via Lars. Hij probeerde Abbas aan te spelen die in buitenspel positie stond maar via een kluts met de speler van DVV kwam de bal weer voor de voeten van lars die heel beheerst de bal langs de keeper schoot voor de 2-0. Tijd om Jermain te wisselen. Die kon daardoor fris naar de JO 19-1.

De scheidsrechter begon steed vervelender te worden. DVV ging er steeds harder in en daar trad hij niet tegenop terwijl praten direct een gele kaart opleverde. Ook floot hij Tommie terug die duidelijk vanaf eigen helft starte en zo was de sfeer er niet beter op geworden. Toen DVV uit een klutsbal 2-1 wist te maken was dat het sein voor DVV om nog een keer alles naar voren te gooien. Dat gaf veel vrijheid in de omschakeling en met Abbas en Tommy kwamen er dan ook kansen op de 1-3. Die viel tenslotte in de 80 minuut. Abbas ging drie man voorbij en schoot beheerst binnen.

Doordat TOP Oss ook met 3-1 had gewonnen zijn zij op doelsaldo tweede geworden en is SKV dus op een prachtige 3e plaats geeindigd. Een hele mooie prestatie van het team. Een eindsprint die vanaf 3 november 2017 was ingezet ( laatste nederlaag)  bracht uiteindelijk periodetitel 2 en 3 naar Wageningen en bracht de ploeg tot op 2 punten van kampioen Orion.

Zaterdag a.s start de nacompetitie met een wedstrijd in Eindhoven tegen Unitas"59 JO17-1 de nummer 2 uit een andere 4e divisie. We gaan dus nog even door!