70'
Coen Hiddink (schot)

Onder 17, JO17-1, 4e divisie E

24 maart 2018 15:15

Alweer de 6e overwinning op rij.  Door de 0-3 overwinning op DVC in Didam sluipt het team richting de top van de 4e divisie.  Door doelpunten van Lars, Jermain en Coen was er vanmiddag geen vuiltje aan de lucht. Daar zag het in de eerste minuut niet naar uit. Direct vanaf de aftrap een reuze kans voor DVC die er in had gemoeten. Gelukkig voor ons ging de bal naast. Direct daarna een schitterende actie van Jermain die een solo van 30 meter langs drie tegenstanders wist te bekronen met een puike voorzet op Lars die beheerst de 0-1 wist te scoren. 10 minuten later goed druk zetten van het team leverde een kans op voor Jermain die van 16 meter beheerst raak schoot. Achterin stond het team weer als een huis. Geen enkele kans voor DVC om hier doorheen te komen.  Aanvallend liep het nog niet eens zo goed vandaag maar toch nog 3 goede kansen in de eerste helft.

In de tweede helft een zelfde spelbeeld. Een veel beter en feller voetbalend SKV dat DVC goed onder druk wist te houden en een paar hele mooie aanvallen op de mat wisten leggen.  De mooiste was in de 70 minuut van Lars die twee man voorbij ging en een 1-2 met Mladen aanging. Een derde verdediger door de benen speelde en de bal panklaar voor Coen op de 11 meter stip legde. 0-3

Weer een degelijke wedstrijd met vooral in de tweede helft goed voetbal. Weer winst en door de nederlaag van Longa nu nog maar 1 verliespunt achter de nummer 2 en 6 achter koploper Orion. Volgende week de 6e wedstrijd in de tweede periode. Bij winst heeft de ploeg in de periode 18 punten uit 6 wedstrijden en is de periode titel binnen handbereik.  Dat zou geweldig zijn!  Maar dan moet er wel gewonnen worden thuis van AZSV uit Aalten.