Jo 17-1 pakt punt bij koploper en wint 2e periode

Onder 17, JO17-1, 4e divisie E

28 april 2018 12:30

Een door vakanties en blessures verzwakt jo 17 moest naar de koploper met maar 1 opdracht
 Minimaal 1 punt pakken  en daarmee de tweede periode pakken. Met drie B2 spelers in de gelederen begon de ploeg wat onwennig. Ook de gelegenheids voorhoede met Lars en Tommy had wat moeite om elkaar te vinden
Ondanks het stroeve begin was de Ploeg toch de bovenliggende partij. ORION speelde veel de lange bal op de geweldige spits die schitterende duels uitvocht met Tom.  Die 99% van die duels wist te winnen. De grootste kans in de eerste helft was voor Lars die de bal voor het inschieten had maar de keeper op zijn weg vond.  Sjoerd schoof 1 keer in en promt kwam er een lange bal en de spits was 1 keer Tom te snel af en het was 1-0

Na de rust een zelfde spelbeeld. Maar SKV kreeg steeds meer kansen. Tommy kwam iedere keer goed door maar iedere keer stond de keeper een goal in de weg.  In de 65 minuut een goede pass van Lukas op Tommie die goed doorging en de bal net voor de keeper kon wegtikken richting hoek. Daarna de bal goed voor en daar stond goudhaantje Lars die de bal knap in de hoek wist te schieten. 1-1

Zowel orion als SKV gingen vol voor de winst en SKV had daar eigenlijk het meeste recht op. Maar na uiteindelijk 6 minuten blessuretijd blies de scheidsrechter af. ORION nog geen kampioen maar wel feest bij SKV. Met 19 punten uit 7 wedstrijden  behaalde zij de 2 e periode en kunnen zich dus opmaken voor de nacompetitie voor promotie naar de derde divisie. Dik verdiend mannen top