7 - 2

SKV JO17-1JM

Onder 17, JO17-1, 4e divisie E

18 november 2017 12:30

Vandaag speelde de jo17-1 tegen SV top Oss. Deze ploeg had 1 punt minder dan onze jongens en ze konden dus over SKV heen springen bij een overwinning. Na de ongelukkige nederlaag tegen Union vorige week wilde SKV de draad weer oppakken om niet in de grauwe middenmoot te verzeilen. Het ging dus ergens om vandaag.
Onder de rook van het stadion van top Oss stond een straf windje. Daar hadden de jongens geen last van in het begin. Na 20 seconden had de 0-1 op het bord moeten staan. Goed doorgaan van Ali gevolgd door een perfecte voorzet kwam pardoes voor de voeten van Tommy. De keeper wist met een reflex de bal tegen te houden. SKV bleef goed druk uitoefenen op het doel van Oss. In de 10 minuut echter een matige trap van keeper Niels die voor de voeten kwam van de spits die de bal goed aflegde naar de rechtsbuiten die beheerst in schoot. 1-0 achter. SKV ging volle bak door op de aanval. 3 keer brachten verdedigers op de doellijn redding en ook de keeper wist met kunst en vliegwerk zijn doel schoon te houden. Na 20 min toch de 1-1. Jermain schoot een vrije trap prachtig in de goal. 1-1
Vlak daarna een foutje achterin en direct weer de 2-1
In de rust besproken dat we ons zelf dit seizoen te weinig belonen. Nu weer veel beter en zeker 6 kansen op een goal
2 schoten op goal tegen en je staat toch 2-1 achter. Opdracht was om hetzelfde door te gaan dan moesten ze een keer gaan vallen
Tweede helft viel echter kwa spel tegen. Rommelig en zonder de overtuiging van voor de rust. Toch was SKV nog steeds de bovenliggende partij. Goed doorzetten van Sjoerd en Coen kon de gelijkmaker in koppen. 2-2
Nu de op en dr over was het devies. Echter 18 minuten voor tijd een vrije trap die door de aanvoerder schitterend in de kruising werd geschoten. Weer achter 3-2.
Het nog 15 minuten te gaan nog aanvallende gaan spelen 3-4-3 opstelling dus alle risico. Dat liep echter fallikant mis. Binnen een minuut een steekbal en daar was de 4-2. Dit was de nekslag. In de laatste 10 minuten wist top nog 3 keer te scoren. En liep zo uit naar een geflatteerde 7-2.
Dit is toch wel een serieuze tik. Maandag nabespreken en dan zaterdag revanche thuis tegen DCS.