Competitie

Onder 17, JO17-1, 4e divisie E

28 oktober 2017 13:00

Onbekend

Zonder Mauro die bij Manunited tegen Spurs aanwezig was. Speelde de 017 uit in Aalten en dat is een eind weg. Zeker als er dan nog bij Wehl een file staat. 20 min voor aanvang kwam de laatste auto aan. Overleg met de scheidsrechter leverde 10 min uitstel op. Het veld was glad de wind stond straf over het veld en de bal was te zacht. Niet echt omstandigheden om lekker te voetballen maar de JO17 speelde zoals verwacht weer vol op de aanval en dat leverde al snel kansen op. De verdediging van AZSV had zijn handen vol aan Jimmy, Tommy en Nico. Steeds weer sneden zij door de defensie maar tot de 15 minuut geen goals.  Invaller keeper Niels had niets te doen. In de 17 minuut een geweldige actie van Tommy op de achterlijn en de verdediger kon niets anders doen dan Tommy onderuit halen. Strafschop SKV. In de competitie waren de vorige twee gemist zodat Jermain nu aan de beurt was. Maar ook deze ging er niet in. Gelukkig voor SKV scoorde Jimmy direct daarna de 0-1 uit een hoekschop van Jermain. In de 30 st minuut een prachtige bal van Lars op Nico die perfect de bal vooraf waar Tommy geen moeite had om de bal af te maken. 0-2.
Vlak voor rust weer een hoekschop en weer Jimmy die bij de eerste paal knap raak wist te schieten. 0-3 bij rust

Na de rust een zelfde spelbeeld. Veel kansen voor SKV. In de 55 minuut de tweede goede steekbalk van Lars die Tommy op snelheid wegstuurde en dan is hij niet meer in te halen. 0-4
Vlak daarna een misverstand in de defensie van AZSV en Nico kon de bal zo in een leeg goal schieten. Maar hij schoot naast. In de 70 minuut een diepe bal achter de defensie van AZSV en weer was Tommy snel genoeg bij de bal om de keeper te omspelen. 0-5 en de eindstand.

Een goede overwinning op een matige tegenstander. Maar goed en professioneel uitgespeeld door de JO17. Door deze overwinning stijgt de ploeg naar de 6e plaats en komt er langzaam aan een tekening in de stand te zien. De jongens willen boven in mee doen en met een overwinning volgende week tegen woezik doen ze echt mee voor de top 3