1 - 3

SKV JO13-2

Onder 13, JO13-2, Groep 3 13

16 september 2017 9:00

Advendo JO13-1G had haar eerste 2 wedstrijden gewonnen net als SKV JO13-2 maar hadden een beter doelgemiddelde. Een ding was dus duidelijk, er moest gewonnen worden wilden de jonge mannen een ronde verder komen.

Na een komisch begin konden de jongens toch eindelijk hun talenten op het veld leggen. De eerste 10 minuten waren zeker voor Advendo en SKV keek de kat uit de boom. Na 10 minuten werden de jongens van SKV gretiger en werd er ineens prima gevoetbald. Goed overspelen en de vrije man zoeken en in of aan spelen. De druk werd zo hoog voor het doel van Advendo dat er wel een doelpunt moest komen en dat doelpunt dat kwam er ook. De rechtsbuiten begon een aanval over rechts en liep naar binnen. De meeste dachten dat hij een voorzet zou geven maar hij verraste iedereen door zelf te schieten in de korte hoek. De verdiende 0-1 was een feit. De jongens bleven goed voetballen met erg mooie aanvallen over en via de snelle buitenspelers. Na de rust kwamen de jongens vol goede moed weer het veld op en werd er weer heerlijk voetbal gespeeld. De ene aanval na de andere werd op het veld gelegd. En het team van Advendo, die deden ook geweldig hun best en kwamen ook een paar keer voor het doel van SKV en verraste de jongens ook met een doelpunt. Hoe verder, de jongens van SKV deden hun best om nog meer doelpunten te scoren en ook dat lukte. Het 2e doelpunt was een voorzet vanaf de linker flank en de bal werd op een 1 op 1 spel koel afgemaakt. Het laatste doelpunt van SKV was een afstand schot die voor de keeper van Advendo niet te pakken was. Na het laatste fluitsignaal was het feest in en langs het veld. De meegereisde supporters hebben zeker genoten en trots hoe hun kinderen voetbalden.

Een knappe prestatie van deze jongens. Eerst Bennekom JO13-4 / 0-7 toen Ugtha JO13-2 / 3-1 en als laatste Advendo JO13-1G /1-3 te verslaan en naar de volgende ronde in de beker. Nu eerst de competitie tegen blauw geel uit.