MO17-1 neemt revanche op Bennekom met monsterscore. Romy schiet uit haar slof (6x).

Bennekom MO17-1

2 - 9

SKV MO17-1

Meisjes onder 17, MO17-1, Groep 1 06

21 oktober 2017 15:00

Vorige week hadden de meiden voor de competitie van Bennekom verloren ( 0 – 4). Het was de slechtste wedstrijd van het seizoen en met maar net 11 spelers (waarvan er 2 eigenlijk geblesseerd waren) gingen de punten naar Bennekom. Een week later (beker) konden onze meiden alweer revanche nemen tegen de meiden van Bennekom. Vandaag hadden wij genoeg spelers want uit de MO17-2 deden Marieke, Daphne en Brittney mee. Meiden bedankt voor jullie inzet, jullie hebben het uitstekend gedaan.

Ten opzichte van vorige week was de opstelling op een aantal plaatsen gewijzigd. Mees was laatste man, Sanne en Romee speelden op het middenveld en Mirjam ging aan de rechterkant op het middenveld voetballen. Romy begon dit keer in de spits en dat pakte erg goed uit. Zij heeft er 6 ingeschoten en was voortdurend een plaag voor de verdedigers van Bennekom. Zowel onze voorhoede, middenveld en de meiden achterin speelden een hele goede wedstrijd. MO17-1 opende in de 5e minuut de score.  Tien minuten later maakte Bennekom de gelijkmaker. Hierna ging het echt lopen en de ene naar de andere aanval ging richting het doel van de tegenstander. Toen de rookwolken na 30 minuten waren opgetrokken, stond er met rust 1 – 7 op het scorebord.

Na rust bleef de MO17-1 goed voetballen en werd de 1 – 8 en 1 –9 nog gescoord. De laatste 20 minuten werd het langzamerhand wat minder en bleef de 9 op het scorebord staan. Bennekom kon derhalve nog een 2e doelpunt maken en zelfs nog een mogelijkheid op een 3e maar de penalty werd door onze keepster Fennie gestopt.

Volgende week spelen wij tegen Fortissimo aanvang wedstrijd 14:15 uur.