De Hokhorst 5
3927GX
RENSWOUDE
tel. 0318-572150

SKV is met een goed resultaat uit de winterstop gekomen. In en tegen Renswoude speelde het team van trainer Jan Gaasbeek en assistent Zouhair Tamoussat een sterke eerste helft, waarin de uiteindelijk beslissende treffer werd gemaakt. SKV won daardoor nipt met 0-1.

Voor rust speelde SKV erg goed. Het spel dat het team liet zien was zo’n beetje het beste wat de blauwhemden tot nu toe dit seizoen op de mat hebben gebracht. Er zat snelheid in het spel, spelers waren constant in beweging en ook werd tegenstander Renswoude continue flink onder druk gezet. De Wageningers waren daardoor ook veelvuldig aan de bal en kregen legio kansen.

Al in de vierde minuut ging het jonge talent Koen Douglas er vandoor, sneed de zestien in, maar zijn schot werd gepareerd door de doelman. Zes minuten later werd SKV weer gevaarlijk. Dit keer kwam Ludo Oosting tot een hard schot, maar wederom wist de keeper de bal tegen te houden en ook de rebound voor Lennart van de Peppel ging het doel niet in.

Hierna kreeg SKV nog meer kansen, maar het duurde tot de 34e minuut tot het eindelijk wel scoorde. Verrassend was het dat het juist rechtsback Max van den Heuvel was die SKV op voorsprong schoot. Tot deze wedstrijd had Max nog nooit voor SKV gescoord! Hij was mee naar voren gekomen, kreeg de bal, ging ermee ‘de zestien’ in en haalde met zijn mindere linkerbeen uit. En raak! En dus 0-1 voor SKV! Vlak voor rust kreeg SKV nog een goede kans, maar het schot van Emilj Astamirov ging tegen de lat.

Waar SKV voor rust erg goed speelde en niks weggaf, draaide het spelbeeld na rust bijna volledig om. In de tweede helft was het juist Renswoude dat veelvuldig in balbezit was. Natuurlijk kregen de blauwhemden nog wel wat kansen, maar niet meer zo veel als voor rust. Renswoude daarentegen kreeg wel wat kansen. Zeker in de laatste twintig minuten kwam SKV een aantal keer goed weg bij schoten van de thuisploeg. Een paar keer leek de gelijkmaker zelfs aanstaande, maar gelukkig stond de verdediging goed en keepte Dennis van den Berg een sterke wedstrijd en hield met een paar knappe reddingen zijn doel schoon. SKV won dus met 0-1 van Renswoude en is daarmee de tweede helft van het seizoen goed begonnen!