Zoomweg 4
6704PE
WAGENINGEN
tel. 0317-412166

Lange tijd zag het er niet naar uit. Toch heeft SKV tegen Veenendaal nog een punt gepakt. Door een doelpunt in blessuretijd werd het een 1-1 gelijkspel.

SKV kwam er voor rust tegen Veenendaal totaal niet aan te pas. De bezoekers kregen de ene goede kans na de andere en het was aan doelman Dennis van den Berg te danken dat het bij rust niet meer dan 0-1 stond. Die 0-1 werd in de zestiende minuut gescoord, nadat SKV op het middenveld onnodig balverlies leed. Veenendaal ging er razendsnel vandoor en maakte de aanval feilloos af. Hierna kregen de bezoekers nog een aantal grote kansen, maar troffen telkens de SKV-doelman op hun pad, zodat de ruststand 'slechts' 0-1 was.

Gelukkig toonde SKV al snel na rust herstel. De blauwhemden lieten nu wel zien ook goed te kunnen voetballen en waren niet meer de mindere van Veenendaal. Er volgden wat schoten op het Veenendaalse doel, maar de achterstand bleef staan. Bleef, want diep in de blessuretijd ging SKV voor een laatste keer in de aanval. Tijmen Remijnse gaf een hoge voorzet en Emilj Astamirov schatte de bal goed in en kopte de gelijkmaker tegen de touwen: 1-1!