Bato'sweg 11 B
3881PZ
PUTTEN
tel. 0341-491331

SKV speelde dinsdagavond zijn 22e competitiewedstrijd van dit seizoen. De busrit ging dit keer naar Putten om daar te spelen tegen Rood-Wit'58. Ondanks dat dit team onder SKV op de ranglijst staat, is het een lastige tegenstander om tegen te spelen. Eerder dit seizoen werd er nipt van gewonnen. Een resultaat waar SKV dit keer weer op hoopte.

De eerste helft was van beide teams niet sterk. Het spel oogde rommelig en zowel Rood-Wit'58 als SKV lukte het maar sporadisch om lange tijd de bal in de ploeg te houden. Kansen waren ook schaars. De ploeg uit Putten werd een aantal keer gevaarlijk uit een hoekschop en SKV kwam tot een paar afstandsschoten. De eerste hiervan in de 38e minuut, maar het schot van Bart Silvius miste de snelheid om het de keeper echt lastig te maken. Vijf minuten later kreeg ook Abass Kone een kans om op doel te schieten, maar zijn schot ging net voorlangs. Zo bleef het 0-0 tot aan de rust.

Na rust, met enkele omzettingen aan de kant van de blauwhemden, was SKV iets aanvallender ingesteld. Het team liet zich meer zien, maar grote kansen waren nog steeds een zeldzaamheid. Ook Rood-Wit'58 kreeg amper kansen, maar in de 68e minuut kreeg het wel een penalty. Ralph Brugman haalde binnen 'de zestien' een aanvaller van de thuisploeg onderuit en de scheidsrechter wees - terecht - naar de stip. Nu kwam het moment van SKV-keeper Dennis van den Berg. Hij zag hoe de speler zijn aanloop nam, zijn voet tegen de bal zette en uithaalde. Dennis dook naar de hoek en ... blokte de bal! Zo bleef het 0-0.

In het laatste kwartier van de wedstrijd begon SKV met een laatste aanvalsoffensief. Met inmiddels Tom Ooms binnen de lijnen kwam er ook op de andere flank wat meer snelheid. Vijf minuten voor tijd resulteerde dit in de grootste kans voor SKV in de hele wedstrijd. Tom zocht de achterlijn op, gaf een lage, harde voorzet voor het doel. Daar werd de bal van richting veranderd. De bal leek de goal in te gaan, maar met een hoop geluk hield - de eveneens sterk keepende - doelman van Rood-Wit'58 de bal met zijn enkel uit het doel. Zo bleef het 0-0 en dit was ook de eindstand.