Groeneveldselaan 15
3902HA
VEENENDAAL
tel. 0318-510985

Na de belangrijke overwinning tegen Advendo’57 bevindt SKV zich in de middenmoot van de 3e klasse B. Om in de buurt te blijven van de eerste 4, 5 plaatsen op de ranglijst en om een gaatje te slaan naar de gevarenzone (plaatst 12, 13 en 14) moest er tegen Veenendaal gewonnen worden, wat zeker geen gemakkelijke opgave is. Veenendaal is zelf de nummer 4 en dus een van de sterkere en gevaarlijkere ploegen in de competitie.

Dat laatste bleek niet echt in de wedstrijd. Vanaf het moment dat scheidsrechter Dick Beldman voor het begin van de wedstrijd floot, leek SKV de net iets sterkere ploeg. Het team – deze wedstrijd zonder de zieke hoofdtrainer Jan Gaasbeek, maar met zijn assistent Marcel van Maanen aan het roer - had opvallend vaak de bal. Er werd goed gevoetbald, zonder dat er heel veel uitgespeelde kansen ontstonden. Wel waren er een aantal lastige schoten van Jermain Lamers vanuit de tweede lijn die door de keeper werden gepakt. Zo bleef het lange tijd 0-0. Tot de 39e minuut. SKV kreeg een hoekschop, waarbij de bal via Niek van Steenbergen bij Abass Kone belandde. Abass haalde vanuit een moeilijke hoek uit en scoorde de 0-1!

Ook na rust had SKV de wedstrijd grotendeels onder controle, al werd het spel wel wat rommeliger. Dit kwam mede doordat tegenstander Veenendaal iets aanvallender ging spelen en op een gegeven moment met 3 of 4 aanvallers ging voetballen, tegen 2 voor rust. Dit leidde voor de thuisploeg echter niet tot 100%-kansen. Natuurlijk kregen de geel-blauwen wel wat hoekschoppen, die ook gevaarlijk kunnen zijn, maar gelukkig voor de blauwhemden – die dit keer in het rode tenue speelden – hield keeper Dennis van den Berg zijn doel schoon. Ook aan de andere kant werd niet meer gescoord, zodat SKV in én tegen Veenendaal met 0-1 won.