VRC 1

1 - 1

Tom Ooms (schot)

17 augustus 2021 20:15

De tweede oefenwedstrijd van dit seizoen vond plaats in Veenendaal tegen de 2de klasser VRC. Bij deze goed georganiseerde vereniging, waar SKV op vele vlakken nog een voorbeeld aan kan nemen, werd het voor beide partijen een nuttige oefenwedstrijd.

In de eerste helft was voetballend VRC de bovenliggende partij. SKV had zeker het eerste half uur handen en voeten nodig om VRC tegenstand te bieden. Zonder dat VRC trouwens tot grote kansen kon komen. Alhoewel de 1-0 in 25ste minuut dus niet onlogisch was, was er wel knullig verdedigen van SKV wat eraan vooraf ging. Maar bij rust was het kansen voordeel daarentegen wel voor SKV.

Na de rust was allereerst de rentree te vieren van Tijmen. Dit na een afwezigheid van bijna 2 jaar als gevolg van een ernstige knieblessure. Dat gaf ogenschijnlijk nieuwe energie, want al na 2 minuten lag de bal achter de keeper van VRC. Een messcherpe counter werd beheerst afgerond door Tom.

De tweede helft was qua spelbeeld evenwichtiger, waarbij SKV een klein veldoverwicht wist te creëren. Alleen in de laatste 10 minuten kon VRC nog wat kleine schietkansen creëren. Maar ook in de tweede helft waren de beste en mooiste kansen voor SKV, en was een kleine overwinning ook zeker mogelijk geweest. Maar doelpunten bleven verder uit. Eindstand 1-1.