Competitie

1e klasse 04

3 oktober 2020 10:30

Onbekend

Zaterdag 3 oktober en SKV JO13-1 speelt pas haar eerste competitie wedstrijd, een kleine competitie met 10 clubs is daar de oorzaak van.
Na een teamuitje van vorige week stond vandaag dan eindelijk de eerste competitiewedstrijd op het programma.

Helaas mocht er vandaag geen publiek aanwezig zijn.

SKV mocht aftrappen en speelde erg geduldig aan de bal op helft tegenstander.
In de 20e minuut was daar dan eindelijk de goal na al een handje vol kansen. Tom wist de goede corner van Niels op waarde te schatten en kopte de bal voorbij de keeper. (1-0)
De 2-0 wachtte niet lang daarna, het was Simon die na een actie over de achterlijn bekroonde met een doelpunt. Iedereen, ook de keeper, verwachtte dat Simon de bal af zou leggen. Diezelfde Simon besloot te schieten waarna de keeper kansloos achter bleef. 2-0!
Niels, die nog even de veters strikte op helft tegenstander voordat de aftrap genomen werd, verraste de tegenstander die Niels zo in de voeten speelde. Diezelfde Niels wist een aanval op te zetten waar helaas geen doelpunt uit kwam. SKV ging de rust in met een 2-0 stand.

Na de rust ging het even wat moeizamer voor SKV dat wat ruimte weggaf waar OBW gevaarlijk mee werd. Maar na 10 minuten domineerde SKV weer de wedstrijd, het was wachten op doelpunten. De 3-0 viel in de 45e minuut. Opnieuw een actie van Simon over de achterlijn werd net op tijd afgegeven op Wouter die nog net het doelnet er nog niet uit knalde. Een keihard schot sloeg tegen de touwen, een lekkere 3-0!

Toch was de mooiste goal nog niet gemaakt. 2 minuten voor tijd wist Luuk de bal van 35 meter over de keeper heen te schieten!! Een geweldige goal die luid werd gevierd onder de SKV spelers. (4-0!)

De goede wedstrijd werd afgesloten met een 4-0 overwinning. Op naar zaterdag waar wij mogen aantreden in en tegen VV Bennekom! Een kraker dus!