SKV JO13-1 - Woezik JO13-2 (foto's)

SKV JO13-1

6 - 0

Woezik JO13-2

7'
Assist: Simon Koolen
16'
Simon Koolen (schot)
20'
Harm Cornelis (corner)
30'
47'
Tom Nieuwenhuize (afstandschot)
55'
Assist: Sem Admiraal

Competitie

Groep 2 17

Datum

5 september 2020 10:00

Scheidsrechter

J. (Jan) Smit

Accommodatie

Sportpark De Zoom
Zoomweg 4
6704 PE
Wageningen
tel. 0317-412166

SKV JO13-1 - SC Woezik JO13-2 (6-0)

 

Na een goede wedstrijd in en tegen Beuningen vorige week, mochten de mannen deze zaterdag opdraven tegen SC Woezik uit hetzelfde Nijmegen dat richting Wageningen kwam.

 

SKV startte erg goed aan de wedstrijd, direct met balbezit op de helft van de tegenstander. Iets wat de JO13-1 graag wilt. Diverse combinaties met o.a. 1x raken vond SKV vaak het 16 meter gebied van SC Woezik. Na een 'tikkie takka' aanval waar zelfs in de 'drukke' 16 meter nog werd rondgespeeld schoot Simon op doel, helaas voor SKV had de keeper van Woezik een prima redding. Maar in de 7e minuut wist SKV toch de score te openen. Na een goede loopactie van Wouter wist Simon diezelfde Wouter met een mooie pass voor de keeper te zetten. Wouter twijfelde geen moment en scoorde zijn eerste van de dag. 9 minuten later wist Wouter namelijk zijn 2e binnen te schieten na een mooie solo. (2-0)

 

Na de 2-0 nam SKV wat gas terug, SC Woezik voelde dit en kon dan eindelijk de aanval gaan zoeken. De verdediging van SKV staat erg goed maar toch weet Woezik eenmaal de middenlijn te passeren. De spits is Tom net iets te slim af en schiet op goal, Na een redding van Dilan stond de spits klaar voor de rebound. Maar het was Sem die al sprintend (vanaf de middenlijn) de bal op de doellijn stopte. Een goede verdedigende actie. SKV lijkt weer wakker geschud te zijn en zoekt de aanval weer op, ditmaal weet Wouter na een goede pass van Jermain, Simon te vinden. Dit was een koud kunstje, Simon schiet de 3-0 binnen in de 20e minuut. (3-0)

 

Voor rust weten we nog 1 keer het net te vinden. Na een goede corner die verlengd werd door de verdediger van Woezik kwam in de voeten van Harm die vervolgens de keeper wist te passeren.  (4-0)

 

Waar scoren vorige week nog moeizaam verliep en we gingen rusten met een 0-0 stand, weten we nu wel het doel te vinden. We gaan dan ook rusten met een 4-0 stand.

 

De rust was voorbij en Woezik mocht deze keer aftrappen, SKV nam de plek in waar het tegen de zon in keek.

 

SKV, dat net zoals in de 1e helft, constant op de helft van de tegenstander voetbalde creeerde aanval na aanval, maar de keeper en de verdedigers van Woezik staken er telkens een stokje voor. Tot in de 47e minuut waar Tiago met een fantastische steekpass Yusuf wist te vinden, ook hij wist een goaltje mee te pikken. (5-0)

 

Na nog een aantal keer het alluminium te hebben geraakt door Niels, Simon, Harm en een buitenspel goal van Luuk, wisten we in de 55e minuut ons laatste doelpunt van de dag binnen te schieten. Tom, die het eens probeerde met een afstandschot van een meter of 30 wist het net nog een keer te laten ritselen.  (6-0)

 

voor de 3e keer op rij spelen de mannen van SKV een uitstekende wedstrijd met fantastisch voetbal. Iedereen speelt erg goed en is even belangrijk in het spel wat onze JO13-1 laat zien. De ouders maar ook andere toeschouwers hebben genoten van wat de jongens lieten zien. Op naar zaterdag, wanneer we met en tegen VV Lunteren strijden voor de 1e plek in deze beker poule.

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!