Beuningse Boys JO13-1 - SKV JO13-1. (0-2)

52'
Niels Looijen (afstandschot)

Groep 2 17

29 augustus 2020 12:30

De eerste beker wedstrijd was dan eindelijk een feit na een reeks oefenwedstrijden.

Er stond een harde wind over het kunstgrasveld met korte grassprietjes.

De kreten van SKV en Beuningse Boys galmde over het sportpark. De wedstrijd kan beginnen. SKV hoopt de goede oefencampagne door te zetten in deze wedstrijd. Nadat het spel wat over en weer ging, wist SKV na 10 minuten te controleren, ondanks dat we de eerste helft die harde wind tegen hadden.

Na een mooie solo van Simon, en goede combinaties van de aanvallers i.c.m. het middenveld was het na 32 minuten spelen rust. Eigenlijk heeft SKV geen kans weg gegeven en zelf redelijk wat gecreëerd. Het team stond prima, de verdediging organiseert het goed. Netjes!

De tweede helft had SKV de wind in de rug, dat voetbalt altijd net wat makkelijker. Zo ook vandaag.

SKV domineerde de wedstrijd en kwam constant voor de goal van Beuningse Boys, dat alleen nog maar kon verdedigen. In de 40e minuut was daar dan eindelijk de goal. Simon ging achter de vrije trap staan en schoot de bal rechts langs de muur, de goal in! 0-1

SKV ging door waar het mee bezig was, maar toch gaat scoren maar moeilijk. Waardoor het erg spannend bleef. Want het zal toch niet...

Beuningse Boys had erg veel last van de wind en wist niet meer van eigen helft af te komen, op uitzondering van een moment. Het schot wist Dilan uitstekend te keren en had de bal nog klem ook. Super!

Een lange bal van de keeper van Beuningse Boys in de 52e minuut, werd halverwege eigen helft onderschept door Niels. Die probeerde het in een keer van een meter of 25. Over de keeper heen de goal in! Wat een prachtgoal! Een ontlading volgt. 0-2!

Na het eindsignaal sloten de jongens af met hun eigen 'dansie'. Prachtig om te zien. Een goede groep wat ook onwijs veel plezier heeft in wat ze doen.

De trainingsweek die onze JO13-1 had onder leiding van trainer Lorenzo werd afgesloten d.m.v. een gezellige BBQ op ons sportpark.

Op naar zaterdag! Thuis tegen SC Woezik.