Groep 2 11

5 september 2020 14:30

Scheidsrechter

M. (Mark) van de Brug

Op een fantastische hybride kunstgrasmat heeft SKV bij Alverna met 1-3 een goede overwinning behaald. Berry van de Pol en Ruben Rip (2x) waren de doelpuntenmakers.

SKV speelde zeker de eerste helft goed voetbal, maar wist slechts één van de vele kansen te verzilveren. Een lage voorzet van Lucas promoveerde Berry met een simpele voetbeweging tot de 0-1. De tweede helft begon wat moeizamer. Veel onnodig balverlies leidde tot een rommelig begin van de tweede helft. En eigenlijk bleef die onrust er de hele tweede helft. In de 60ste minuut was er sprake van een gouden wissel. Amper 10 seconden in het veld en Ruben Rip stond na een doorkopbal van Ludo alleen voor de keeper, 0-2. Ruben sierde zijn (hernieuwde) debuut nog meer op met zijn tweede goal in de 85’ minuut. Met werkelijk fenomenale diagonale knal maakt hij namelijk de 1-3.

Toch werd hij niet de man of the match. Die eer viel te beurt aan Fabian van Drumpt. De keeper van de JO19 mocht na 20 minuten invallen na een blessure bij Dennis. Hij keepte daarna een zeer goede wedstrijd. Ogenschijnlijk ontspannen straalde hij rust uit en keepte degelijk en goed. De tegengoal was jammer, maar was hem zeer zeker niet aan te rekenen.