44'
57'
... (afstandschot)

11 juli 2020 10:30

Zaterdag, voetbaldag! De jongens van de JO13-1 stonden alweer te trappelen om het veld te betreden. Ditmaal tegen Jonge Kracht 13-1 uit Huissen.

De eerste helft liep wat stroef, de as was druk bezet en wisten maar zelden de open ruimtes te vinden. Toch wisten wij 1 keer het net te vinden. Niels kreeg de bal voor de goal van de tegenstander, nw een schot kwam de bal via de kluts bij Yusuf. Die bedacht zich geen moment. (1-0)

(Rust.)

De 2e helft merkte je dat Jonge Kracht conditioneel nog niet op pijl was, SKV kon steeds makkelijker gaan voetballen. Dat resulteerde dan ook in een 2e doelpunt in de 2e minuut na rust. Sem gaf een uitstekende pass tussen de linies die Wouter bereikte, ook hij pikt zijn goaltje mee. (2-0)

Nu ging het snel, na een mooie pass van Tiago die de hele flank beliep, kon Harm zijn goal maken. Een chipje over de keeper heen. (3-0)

Tiago en Harm wisten elkaar goed te vinden, want ook de 4-0 kreeg via deze combinatie vorm. Tiago, die zijn tegenstander weer te slim af was, gaf de bal voor de goal af aan Harm die zijn 2e van de dag mocht maken. (4-0)

Nadat het centrum van SKV gewisseld werd om een ander centrum uit te testen, wist Jonge Kracht toch nog een doelpunt te maken. Zelden zijn ze over de middenlijn geweest, maar na een miscommunicatie wist de spits van Jonge Kracht de bal over de keeper van SKV heen te schieten. (4-1)

(Einde)

Volgende week willen wij nog een keer voetballen. Wie dan onze tegenstander is, is nog niet bekend.