Competitie

1e klasse 02 (promotiepoule)

16 maart 2019 15:00

Onbekend

Na het gelijke spel tegen Millingen en de gestaakte ( tussenstand 1-1 ) tegen MVR moest er gewonnen worden om koploper Eldenia niet te ver weg te laten lopen. OSC bleek in november al een geduchte tegenstander dus iedereen was scherp en vol drang om een goed resultaat neer te zetten. Met een fitte selectie en met Lukas uit de JO 17-1 als extra reserve was de eerste helft nog niet bijzonder goed. Wel was SKV de bovenliggende partij. Maar de opbouw was te onrustig en ging de bal te snel weer verloren. Toch stond het na 45 min 3-1. Mattheüs .en Lars en een eigen goal voor SKV en een mooie tegengoal zorgde voor deze ruststand.

Na de rust een veel sterker SKV. De bal ging nu veel beter van voet naar voet en wisten we de zijkanten veel beter te gebruiken. Kans op kans kregen de jongens maar de 4e goal viel maar niet. Met nog 5 minuten kreeg SKV een strafschop tegen en die schoten ze er goed in voor de 3-2. Het zou toch niet weer misgaan? Vlak erna een vrije trap van de goed ingevallen Stijn en het was Abass die met een mooie kopbal de 4-2 binnenkopte. Einde wedstrijd en 3 punten.

Door het gelijke spel van koploper Eldenia staat de ploeg nu in verliespunten gelijk maar dan moet 30 maart de inhaal minuten van het gestaakte duel bij MVR wel worden gewonnen. Het beloofd tot het einde toe spannend te blijven.