23 maart 2019 15:00

Scheidsrechter

M.C. (Maikel) Geerlings

Onbekend

Abass speelde gisteren een fantastische wedstrijd tegen Sparta Nijkerk. Waar de rest moeite had met het gras en de verdedigende tegenstander was het Onze man uit Ivoorkust die een bijna perfecte wedstrijd speelde. Steeds goed aanspeelbaar en balvast. Na 20 minuten geloofde hij in een lange bal en door goed gebruik te maken van zijn lichaam schudde hij zijn tegenstander van zich af en wist alleen voor de keeper de verre hoek te vinden 0-1
Vlak daarna een counter van Sparta. Niels dacht snel genoeg te zijn maar was dat niet .de snelle spits omspeelde Niels voor de 1-1.
Vlak voor rust weer een hoge bal en weer was Abass zijn verdediger de baas en scoorde zijn 2e van de wedstrijd. Lekker de rust in. Toch was het nodig om de zaak verdedigend beter neer te zetten. Op het bord het middenveld nog een keer neergezet. De jongens kwamen als herboren uit de kleedkamer. Stijn ging er mooi langs op links en gaf een schitterende afdraaiende  voorzet richting 5 meter. Abass kopte hem fraai tegendraads in  voor de 3-1. Wedstrijd gespeeld. Vlak voor tijd weer een doelpunt uit een hoekschop. Na een kluts was het Coen die de 4-1 eindstand op het bord wist te zetten.  Stemming operbest in de kleedkamer. Zeker na de tractatie van de jarigen ( Niels, Tom, Lars)

Door deze overwinning staan we er goed voor. A.s zaterdag voor 30 minuten naar MVR. We beginnen bij 1-1 en zullen vol voor de 2e goal gaan om aan te sluiten bij Eldenia.