1 - 11

SKV JO19-1

1e klasse 04

27 oktober 2018 16:15

Het was vandaag de wedstrijd van Lars. Tegen VDZ JO 19-2 scoorde hij maar liefst 5 keer en was daarmee de topscoorder in deze met 1-11 gewonnen wedstrijd. VDZ hadden we in de beker al met een 9-0 nederlaag naar huis gestuurd. Onder schatting was dus de grootste tegenstander voor onze jongens. Gelukkig bleek er tijdens de wedstrijd niet veel aan de hand. SKV ging vol op de aanval en na 10 minuten waren er al 4 kansen te noteren. Na 12 minuten een hele goede actie van Abass, die steeds beter gaat spelen, en het was Mattheüs die de 1-0 wist te scoren. Daarna een slippertje van Sjoerd die de bal te zacht terugspeelde op Niels. Bam de 1-1.

De koppies gingen niet hangen en vol gas ging SKV erop en erover . Mooie goals met mooie aanvallen en achterin niks meer weggegeven. Mooi prestaties tegen een zwakke tegemstander. Door het verlies van koploper SML staan de jongens nu op de gedeelde eerste plaats. Op doelsaldo staat Eldenia Jo 19-1 nog bovenaan .Laat dat nu net de tegenstander van volgende week zijn! Een echte topper dus op de zoom. Eldenia heeft een toplichting met drie hele goede spelers. Komt alle kijken aanvang 15.00 uur