JO15-3 verliest nipt van fysiek sterk WAVV JO15-1

0 - 1

WAVV JO15-1G

3e klasse 04

27 oktober 2018 8:30

Vandaag moesten onze jongens vroeg het bed uit. Zij moesten namelijk om 7:45 uur aanwezig zijn voor de wedstrijd tegen WAVV JO15-1 die om 8:30 uur gepland stond.
Op het sportpark was het erg donker maar gelukkig was het om 8:00 uur alweer aardig licht.
Ivar en Jasper waren er niet bij. Damian van de JO15-2 deed met ons mee.

Bij WAVV liepen een aantal grote spelers in het veld. Wij hadden erg veel problemen met de fysieke
sterke en grote jongens van WAVV.  JO15-3 liep de hele tijd achter de bal aan en als wij de bal hadden leverde wij deze meteen weer in bij de tegenstander.
Het spel speelde zich voornamelijk op het middenveld af. WAVV kwam tot een paar afstand schoten van de tweede lijn maar deze kon onze keeper onschadelijk maken.

Na 20 minuten liep het iets beter en kregen wij vlak voor rust een paar kansen. Loeck ging alleen op het doel af maar wilde de bal voor zijn rechter leggen en nam hierdoor te veel tijd voor waardoor een verdediger de bal kon afpakken. Een schot van luke belandde in het zijnet.
WAVV was 70% van de tijd in bal bezit maar kwam niet door onze verdediging heen.

In de 2e helft gingen wij ook meer fysiek de duels aan. In de 1e minnut kon Loeck  weer alleen op het doel afgaan maar zijn schot werd door de keeper corner getikt.
Kort hierna een schot van WAVV op de lat. Door balverlies op het middenveld kon WAVV na 15 minuten de 0 – 1 scoren. Kort hierna dacht iedereen dat het 0 – 2 werd maar de bal ging net naast.
Wij hadden in de 2e helft maar een paar kleine kansjes maar deze werden helaas niet benut.

WAVV heeft verdiend gewonnen maar met een beetje geluk hadden wij een gelijkspel eruit kunnen slepen. De jongens hebben er hun best gedaan en zich tegen jongens die soms een kop groter waren keurig staande gehouden.

Zaterdag een uitwedstrijd tegen Terschuurse Boys.