JO15-3 kan voorsprong niet vasthouden 2-2

2 - 2

SKV JO15-3

3e klasse 04

3 november 2018 10:15

Vandaag moesten de jongens op bezoek bij Terschuurse Boys. Wij moesten weer vroeg op en om 9:00 uur verzamelen op deze frisse maar mooie ochtend in november.
Ivar was er vandaag voor het eerst bij en ondanks dat het zijn eerste wedstrijd van dit seizoen was, kon hij, tijdens de wedstrijd, goed meekomen.

Vandaag zouden wij anders gaan voetballen namelijk in een 3:4:3 opstelling. Dus 1 tegen 1 achter in en met vier middenvelders.
Dit pakte goed uit. Onze tegenstander had hier in eerste instantie moeite mee. De eerste kans was voor SKV. Hierna een kans voor Terschuur maar Ezra kan de hard ingeschoten bal tot corner verwerken.
Een kwartier voor rust schoot Luke de 0 –1 binnen na een mooi opgezette aanval. Het tempo lag hoog en het spel golfde op en neer.
Af en toe kwam onze tegenstander  met snelle spelers er gevaarlijk uit.
Er werd weer hard gewerkt. Vlak voor rust werd het 0 – 2. Sem kon na een mooi genomen corner het 2e doelpunt binnen schieten.

In de 2e helft kwam de JO15-3 van het begin af aan onder druk te staan en kwamen wij niet echt meer van onze eigen helft af. Ondanks de druk bleef de JO15-3 tot 15 minuten voor tijd makkelijk overeind.
In de 20e minuut kon Terschuur de 1 – 2 en drie minuten hierna de 2 –2 binnen schieten.
Onoplettendheid leidde de beide doelpunten in.
Hierna was het vrouwen en kinderen eerst om toch maar dat ene punt mee naar Wageningen mee te nemen. Vlak voor tijd dachten wij alsnog de drie punten mee te nemen. Een schot van Sem werd door de keeper over het doel getikt.

De Jongens hebben goed gespeeld en hebben de nieuwe speelwijze uitstekend opgepakt. Volgende week een wedstrijd tegen de nummer 3 OVC JO15-2. Aanvang wedstrijd 15:00 uur in Oosterbeek