MO17-1 wint met ruime cijfers na bliksemstart 9 – 0 (5 – 0)

9 - 0

RKSV Driel MO17-1

1e klasse 3

9 mei 2018 19:00

Vandaag speelden de meiden van de MO17-1 na drie weken pas weer hun 3e competitiewedstrijd. De wedstrijd tegen Driel was in maart afgelast vanwege de vorst.
Wij misten vandaag vier spelers maar gelukkig konden Isis (JO15-1), Myrthe, Iris en Maaike (alle drie van de MO15-1) met ons meedoen.

Na een mooie aanval lag de bal al na 26 seconden in het netje bij Driel. Isis maakte na een mooie actie de 1 – 0.  Hierna bleef de druk op het doel van Driel groot en de ene mooie aanval na de andere ging richting de kant van Driel.
Onze tegenstander wisten niet waar zij het moesten zoeken. Onze meiden hadden weer honger naar de bal en na de erg slechte wedstrijd van 3 weken geleden ( 0 – 4 verlies) werd er vandaag erg goed gevoetbald met name de 1e 30 minuten.
De vader van Selma stond ook te kijken en zij dacht ik zal wel eens laten zien wat ik kan. Met een mooie beweging speelde zij zich vrij, speelde een speler uit en schoot hard de 2 – 0 binnen.
Bregje kreeg hierna een aantal kansen maar haar schoten van afstand gingen net naast. In de 12e minuut was het dan wel raak na een mooie aanval over rechts schoot zij de 3 – 0 binnen.
Kort hierna de 4 – 0. Myrthe speelde de bal vanaf rechts naar Mirjam die de de 4 – 0 binnengleed.
Een mooie actie van Isis belandde in het zijnet. Maaike had niet veel te doen op het doel. Zij kreeg alleen de bal omdat de bal door onze verdedigers werd terug gespeeld. Mees, Iris en Lianne hielde achterin de deur keurig op slot.
Vlak voor rust schoot een verdediger van Driel de 5 – 0 binnen.

De 2e helft begon zoals de 1e helft was begonnen. Driel stond weer meteen onder druk en Isis dacht de 6 – 0 te maken maar de bal werd net op tijd van de lijn geschoten. Hierna maakte zij alsnog de 6 – 0 na een mooi solo.
Myrthe schoot vanaf rechts de 7 – 0 binnen. Hierna ging het tempo omlaag en gebeurde er niet veel. Omdat Romee achterin niet veel te doen had, werd zij ook naar de frontlinie gestuurd wat uiteindelijk resulteerde in twee doelpunten van haar.
het was een heerlijke wedstrijd om naar te kijken. Meiden mijn complimenten.

Zaterdag spelen wij tegen OVC in Oosterbeek vertrek om 11:30 uur vanaf de Vlinder