MO17-1 speelt gelijk tegen VIOS Vaassen 2 – 2 ( 2 –1)

2 - 2

SKV MO17-1

1e klasse 3

24 maart 2018 11:00

Eindelijk heeft de MO17-1 vandaag haar 1e volledige competitie wedstrijd van het voorjaar gespeeld. Twee weken geleden werd de wedstrijd tegen Bennekom gestaakt en de overige 2 wedstrijden werden afgelast.
Vandaag waren Emma en Belle afwezig. Fennie stond vandaag op het doel.

Wij moesten al vroeg weg maar iedereen was mooi op tijd aanwezig (9:15 uur). Teuta was eigenlijk ziek maar ging toch mee als 12e man en heeft uiteindelijk nog 2x 10 minuten meegedaan. Teuta fijn dat je alsnog bent meegegaan.
Vandaag ging ook de trainer (Jan Willem) van de MO17-2 met ons mee. Hij moest namelijk voor zijn trainingscursus een keer meelopen met een wedstrijd en een aantal opdrachten uitvoeren. Arthur deelde voor de wedstrijd nog chocolade paashazen uit.
Edwin Claessen kwam na zijn wedstrijd ook nog naar onze wedstrijd kijken . Klasse!

Tijdens de warming up merkte je al dat de scherpte niet aanwezig was. Dit zag je terug in het begin van de wedstrijd. Er werd onrustig gevoetbald en ballen werden simpel weer in de voeten van de tegenstander geschoten.
Langzaam kwam de MO17-1 beter in het spel. De 1e kans was voor Vios V maar het schot ging naast het doel. De tegenstander had een aantal goede speelsters. De laatste man hield bijna alles tegen en voorin was de spits een plaag voor onze verdediging.
Na een mooie aanval kon Sanne de 1 – 0 maken en hierna waren wij nog dichtbij de 2 – 0 maar zowel het schot van Romy en Sanne ging net over het doel. Een kwartier voor rust kwam Vios op gelijke hoogte 1 – 1 en kort hierna de 2 – 1.
De MO17-1 speelde een ongelukkige 1e helft.

In de rust werd de opstelling op een aantal punten gewijzigd. Eva ging voorstopper spelen om de spits uit te schakelen en Romee ging op het middenveld lopen.

In de 2e helft zagen wij weer een MO17-1 zoals wij hun kennen. Veel strijd en druk op de bal. Wij hebben in de 2e helft (bijna) niets weggegeven. Het duurde echter tot de 72e minuut voordat de gelijkmaker op het bord stond.
Romy schoot vanaf circa 20 meter de 2 – 2 binnen. Hiervoor waren wij nog een aantal keren gevaarlijk maar de lastige verdedigers van Vios hielden stand  onder aanvoering van een erg goede laatste man.
De gelijkmaker was dik verdiend.

Volgende week is er geen wedstrijd (pasen). Hierna (7 april) spelen wij een thuiswedstrijd tegen Vios Vaassen MO17-2. Aanvang wedstrijd 14:00 uur (aanwezig 13:00 uur).