SKV MO17-1

1e klasse 3

2 juni 2018 14:00

Albatros MO17-1 – SKV MO17-1  0 – 4 ( 0 – 2)

Vandaag onze laatste wedstrijd en het hele team was bijna aanwezig . Mirjam was op vakantie en Myrthe van de MO15-1 deed met ons mee. Uiteindelijk zou zij een hattrick maken.
Tijdens de rit naar Apeldoorn belandde twee auto’s in de file waardoor het halve team pas een kwartier voor aanvang van de wedstrijd op het sportpark aankwam waardoor de wedstrijd 20 minuten later begon.
De andere auto’s hadden een andere route genomen en waren wel ruim op tijd aanwezig.

Na de winst van afgelopen woensdag op DVOV (2 – 3) kon de MO17-1 bij winst nog 2e worden. Fennie keepte de 1e helft en Eva de 2e helft. Beide keepers hadden op een paar terugspeel ballen na niet veel te doen.
Ondanks dat wij dit seizoen geen vaste keeper hebben gehad, heeft de MO17-1 in de voorjaarscompetitie maar 10 doelpunten tegen gekregen en dat is weinig.

MO17-1 was veel beter dan Albatross die geen moment gevaarlijk kon worden. De 1e kans was voor Emma maar haar schot met haar chocolade been ging net naast het doel. In de 16e minuut schoot Sanne de 0 –1 binnen na een mooie actie over rechts.
Een hard schot van Myrthe belandde op de kruising en kort hierna maakte zij beheerst de 0 –2. Bregje was nog dichtbij de 0 – 3 maar haar bal werd door de keepster gepakt.

In de 2e helft weer een eenrichtingsverkeer alleen gingen veel schoten naast of recht op de keeper af. Een kwartier voor tijd viel het derde doelpunt uiteindelijk toch. Romy stuurde Myrthe de diepte in en zij maakte beheerst de 0 – 3.
Kort hierna maakte Myrthe haar hattrick 0 – 4. Fennie mocht vlak voor tijd nog een vrije trap nemen maar de keeper dook de bal uit de hoek.

Meiden jullie hebben vandaag heel geconcentreerd en goed gevoetbald en achterin niets weggegeven.

Volgende week nog een toernooi in IJsselmuiden bij IJVV en dan zit het seizoen er echt op.