MO17-1 laat vlak voor tijd weer winst uit haar handen glippen

1 - 1

SKV MO17-1

1e klasse 3

2 december 2017 13:00

Vandaag stond de wedstrijd tegen OVC uit Oosterbeek op het programma. Wij hadden weer veel problemen om spelers te lenen maar doordat
de MO17-2 was afgelast konden Marieke en Silke met ons meedoen. Meiden bedankt voor het meedoen. Teuta, Bregje en Belle waren afwezig.
Vandaag stond onze aanvoerster Emma op het doel.

De eerste kans was voor Eva die naar een minuut haar schoen liet spreken maar de keepster kon de bal uit het doel houden. De eerste tien minuten werd OVC onder druk gezet zonder dat er echt kansen waren. OVC beperkte zich tot verdedigen en wij wisten hier niet echt raad mee. Romee probeerde het bij een vrije trap een keer vanaf circa 20 meter maar de bal ging net over. Ook de vele corners (in de gehele wedstrijd 18) leverde geen gevaar op. MO17-1 had circa 70% balbezit maar dit leidde niet tot veel kansen. Na een kwartier zakte het tempo en was van goed voetbal niet veel meer over. Ballen werden zomaar bij de tegenstander in de voeten geschoten en een aantal meiden hadden niet hun dag.

In de 2e helft zouden wij meer druk op de verdediging van OVC zetten en ging Romee in de spits spelen met Sanne op rechts, Selma links en Fennie hier kort achter. Er werd nu weer beter gevoetbald maar de verdediging van OVC hield stand. Onze arme Emma had niet veel te doen.
Fennie schoot twee keer tegen de paal en uiteindelijk 10 minuten voor tijd maakte Fennie de 0 – 1. Drie punten binnen dachten wij. Weer ging het een paar minuten voor het einde fout. OVC maakte gebruik van een onoplettendheid achterin en stond het geheel tegen de verhouding in de 1 :1 op het scorebord.

MO17-1 heeft de laatste weken erg veel pech. Met hard werken denk je de 3 punten binnen te hebben en gaat het helaas nog mis. Onze tegenstanders zeiden na afloop dat het geheel onterecht was maar daar hebben wij helaas niets meer aan.

Volgende week een thuiswedstrijd tegen Beuningse Boys MO17-1. Aanvang wedstrijd 12:30 uur.